Жена от Украйна се ядоса на своя съперничка и я .. зазида

Украинка се ядоса на своя съперничка и реши да зазида вратата й. Инцидентът се разиграл в комунална квартира, където живеели жената със своята дъщеря, както и нейният бивш съпруг с неговата настояща съпруга. Преди време апартаментът бил собственост н

2011-02-05 01:56:26
Жена от Украйна се ядоса на своя съперничка и я .. зазида
Украинка се ядоса на своя съперничка и реши да зазида вратата й. Инцидентът се разиграл в комунална квартира, където живеели жената със своята дъщеря, както и нейният бивш съпруг с неговата настояща съпруга. Преди време апартаментът бил собственост на съпруга на Оксана, но след техния развод, голяма част от него станал собственост на украинката.

Мъжът и новата му любима започнали своя съвместен живот в една от стаите на апартамента. Оксана имала претенции към коридора, като твърдяла, че той е собственост на тяхната дъщеря. Видяла, че проблемът няма да се реши лесно и взела нещата в свои ръце.

Новата съпруга в къщата една сутрин осъзнала, че не може да излезе от стаята си, защото е ... зазидана. Тя отворила вратата и с изненада установила, че пред нея има стена и тя няма как да излезе от собствения си дом. Прозорецът би бил вариант за излизане навън, но той, за съжаление, бил с решетки. Тогава жената се обадила в полицията, униформените се отзовали и накарали Оксана сама да разруши стената, която е издигнала.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия